Teun Loverbos

MSc Manueel therapeut / Craniofaciaal therapeut

Mensen helpen heeft me altijd al voldoening gegeven, hierdoor was de opleiding tot fysiotherapeut een voor de hand liggende keuze. Na afronding van deze 4 jarige HBO ben ik gestart in een particuliere praktijk, waar ik me bezig heb gehouden met alle facetten binnen de fysiotherapie. Het werd me steeds duidelijker dat de plaats waar de pijn zich manifesteert niet altijd de bron is, en hiermee dus ook niet lokaal behandeld moet worden. Het lichaam als één bewegingsketen waarbij de wervelkolom als de centrale-as fungeert en het hele verdere lichaam aanstuurt. Deze visie sluit erg goed aan op de behandelmethode ‘manuele therapie’. Tijdens deze 3 jarige Master heb ik mijn visie mogen uitbreiden met meer kennis en kunde in het doelgericht diagnosticeren en effectief behandelen. Constant blijf ik me verdiepen door middel van opleidingen, cursussen en vakliteratuur. Mijn werk is tevens mijn hobby, mensen helpen!

 

Gecertificeerd Master of Science manuele therapie.
BIG geregistreerd zorgverlener.

Dirk van der Vrande

MSc Manueel therapeut

In het vak van manuele therapie heb ik niet alleen mijn beroep gevonden, maar vooral mijn roeping. Het vervult mijn verlangen om mensen te helpen op een individuele basis.
Ik begrijp dat iedere persoon unieke wensen en doelen heeft. Mijn doel is om deze specifieke behoeften te begrijpen en te werken aan resultaat waar we samen tevreden over kunnen zijn!
Voor mij is manuele therapie meer dan alleen een set van technieken; het gaat om het opbouwen van een verbinding en het bieden van zorg op maat. Ik haal voldoening uit het zien van positieve veranderingen en het verbeteren van kwaliteit van leven, één patiënt tegelijk.

 

Gecertificeerd Master of Science manuele therapie.
BIG geregistreerd zorgverlener.

0
Alle aandacht voor
0
+
Ervaring
0
%
Gedrevenheid